Slider

Theatergroep Witlof speelt locatievoorstelling ‘HOTEL’ in Helvoirt

HELVOIRT – 15 april 2019  Guldenberg Hotel & Brasserie in Helvoirt vormt op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 mei 2019 het bijzondere decor voor locatievoorstelling ‘HOTEL’ van amateurtheatergroep Witlof. De regie is in handen van Natasja d’Armagnac.

De familie Klein Hazebroek runt al 50 jaar een hotel. Succesvol in de Jaren 80 en 90, maar nu slechts een schim van het verleden. Na de dood van hun ouders weten de kinderen zich met moeite staande te houden. Hun verlangen naar liefde en aandacht neemt merkwaardige vormen aan. Gewoonten bevriezen. Stof daalt neer op de hotelbedden. Soms biedt een pop uitkomst, of een gesprek met een hotelgast die met dieren in het hiernamaals kan communiceren. Wie durft aan de verstikkende familieverhoudingen te ontsnappen? Wie durft zich te ontpoppen?

Theatergroep Witlof maakt al meer dan tien jaar beeldende theatervoorstellingen in en rond ’s-Hertogenbosch op bijzondere locaties zoals een rondvaartboot, een sportschool, een kringloopwinkel en leegstaande fabriekshallen.
De regie van ‘HOTEL’ is in handen van Natasja d’Armagnac. Zij maakt voorstellingen en schrijft teksten met een vaak maatschappelijk karakter. Zij maakte een voorstelling over de afbraak in sociale woningbouw, over vooroordelen en handicaps. Ze werkte met Antilliaanse moeders van verslaafde jongeren, met waterbeheerders, en op basis van verhalen van bewoners van ’s-Hertogenbosch maakte ze een voorstelling over de verhuizing van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Ze is werkzaam als regisseur en schrijver bij onder andere voormalig Productiehuis Brabant, Theaterfestival Boulevard en Stichting Sally & Molly. Daarnaast geeft ze les aan de Theateropleiding van het Koning Willem I College.

‘HOTEL’ wordt gespeeld door José Boom, Nadine Carter, Sjaak Langenberg, Saskia van der Linden, Anita van de Looy, Maarten van de Rijt, Ruurd Sanders en Will van Zoggel. Speellocatie: Guldenberg Hotel & Brasserie, Guldenberg 12, 5268 KR Helvoirt. De entreeprijs bedraagt 13,00 euro. De aanvang is 20.45 uur. Een theaterarrangement met diner in Guldenberg Hotel & Brasserie kost 39 euro. Aanvang diner: 18.30 uur. Reserveer je kaarten of het theaterarrangement tijdig via reserveren@witloftheater.nl of 06-18295431. Kijk voor meer informatie op de website: www.witloftheater.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *