Slider1
slider2

Voor de gloednieuwe theaterproductie ‘The Climb’ van MDM in Vught zoeken we een enthousiaste cast!

Speel mee de nieuwe inspirerende theatervoorstelling The Climb van MDM, die te zien zal zijn in Theater de Speeldoos in Vught.

Leon van Uden

HELVOIRT/CROMVOIRT/VUGHT – 26 februari 2023. Theatermaker Leon van Uden gaat met de groep acteurs aan de slag om een volledig nieuwe voorstelling te maken over opgroeien, volwassen worden, durven dromen en de hobbelige ‘yellow brick road’ die ons langs al die facetten van het leven laat lopen.

“Mijn tienerjaren vond ik maar ingewikkeld: ik ben gepest, moest ‘dealen’ met gescheiden ouders en mijn droom om acteur te worden leek onbereikbaar. Toch heeft die moeilijke tijd bijgedragen aan de persoon waar ik steeds een beetje trotser op ben…mezelf. Graag wil ik een voorstelling maken over deze thema’s met acteurs van alle leeftijden. We combineren waargebeurde verhalen met fictie, dialogen wisselen we af met live gezongen muziek en hilarische situaties smelten we samen met ontroerende momenten.

Graag wil ik bezoekers van alle leeftijden laten zien dat tegenslagen je sterker maken en dat je elke dag de keuze hebt om te klimmen, in plaats van de daling in te zetten!”

Tijdens dit toffe proces speelt iedereen een hoofdrol. ‘The Climb’ zal gespeeld gaan worden voor zowel leerlingen als reguliere theaterbezoekers. We zullen gebruik gaan maken van verschillende facetten van het theater dus of je nu een speler bent, een zanger, een danser of een muzikant…schrijf je in!

Inschrijven kan via www.mdmvught.nl Lessen zijn op donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur en starten op 20 april 2023.

We zien je aanmelding graag tegemoet!

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *