Slider

Telebakkie!: het telefonisch koffie-uurtje

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 14 april 2021. Hebt u behoefte aan contact en wilt u met anderen gezellig buurten? Dat kan nu ook via de telefoon. Samen met maximaal vijf andere deelnemers voert u het gesprek met elkaar.

Snel aan de slag
Iedereen kan meedoen met Telebakkie!. Het is gemakkelijk en het kan vanuit uw eigen woning. Het enige wat u nodig hebt, is de (huis-) telefoon, een gemakkelijke stoel en een lekker bakje koffie of thee. U hoeft geen apps op uw computer of telefoon te downloaden en de privacy is gewaarborgd.

Hoe werkt Telebakkie!?
Zorg dat u op een afgesproken tijdstip klaar zit met een telefoon. U wordt gebeld door iemand van Welzijn Vught. De persoon die u belt, belt met iedere deelnemer en voegt deze toe aan het gesprek. Het telefoongesprek duurt zolang u dat zelf wilt, maar maximaal 60 minuten. Er zijn voor de deelnemers geen kosten aan verbonden.

Interesse om deel te nemen?
Neem dan contact op met: Welzijn Vught, wijkwerker Frank Mulkens, frankmulkens@welzijnvught.nl, tel. 06 21 10 16 98.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *