Slider

Spring is in the Air Fair

HELVOIRT – 13 maart 2019. Voorjaar, vrijheid en blijheid… dit is helaas niet voor elk kind vanzelfsprekend. Vier gemotiveerde Schoevers studenten zetten zich graag in voor Stichting Semmy. U toch ook?

Laat u inspireren met de nieuwe trends van het voorjaar 2019 op de Spring is in the Air Fair.

Stichting Semmy Stichting Semmy zamelt geld in voor onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. Jaarlijks worden er achttien kinderen geboren met hersenstamkanker. Stichting Semmy is het enige goede doel in Nederland dat zich inzet voor wetenschappelijk onderzoek naar deze vorm van kinderkanker. Tot op heden is er geen behandeling voor deze vorm van kanker. De doelstelling van Stichting Semmy is dan ook: hoop na diagnose!

Om een steentje bij te dragen organiseren de studenten op zondag 24 maart 2019 een fair van 11.00 uur tot 17.00 uur in het Guldenberg Hotel & Brasserie het Verlangen te Helvoirt. Help hen mee zoveel mogelijk geld op te halen en geef deze gezinnen hoop! De tickets kosten € 2,50 incl. één lootje voor de loterij. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Meer info: Bekijk ook onze Facebookpagina https://springisintheairfair.wordpress.com/

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *