Slider1
slider2

Sfeerverlichting aan de Helvoirtse lantaarnpalen tijdens de feestdagen!!!

HELVOIRT – 5 januari 2021. Dit jaar al weer voor het vierde op een volgende jaar. Als het aan ons ligt zelfs nog vele jaren hierna.

Maar zoiets gaat niet van zelf en kost dus ook geld. In 2017 is een groep ondernemers dit project gestart om ons dorp “Helvoirt” tijdens de donkere maanden van het jaar extra te verlichten. Het brengt sfeer, extra veiligheid en vergroot de leefbaarheid en gezelligheid. Wanneer je in de avond het dorp binnen komt, je moet er effe uit voor een wandeling of boodschap. Kortom iedereen mag en kan hier van genieten. Zoals gezegd hopen wij dit project met onze “stichting verlichting Helvoirt” nog jaren te kunnen realiseren. Tot nu toe lukt dit nog steeds en de volgende bedrijven, overheden en stichtingen zijn wij dan ook dankbaar voor hun bijdrages nu en in het verleden.

-Rabobank Hart van Brabant – Gemeente Haaren – Stichting Leyefonds —  Boekenmarkt Helvoirt – Slagerij Timmermans  — Guus Busser Tuinprojecten – Hoveniersbedrijf De Abeel – Kapsalon De Kok — Van de Heuvel Vloeren – De Rijwielcentrale – Slenter Bedrijfseconomisch & Fiscaal advies – Electrotechniek van Hattum – Bakkerij Peter & Monique Coppens –  LOTS Helvoirt  — BTR Coaching               Mitra Slijterij Pijnenburg – Autobedrijf de Jong – Autobedrijf Theo v/d Heijden – De Wijnwinkel — Brasserie De Keizer – Cafetaria De Pieper – COOP Helvoirt – De Aaveste – Eetcafé De Heeren – Drukkerij Formaat – Kapsalon Team Melis – Bloemisterij Passieflora – Tanklokaal Helvoirt –         Van de Loo Groente & fruit – Veldsink v/d Heijden Regiobank – Salves — Van Herpt & Partners – Schildersbedrijf Gerald Timmermans – Gubbels Wegenbouw & Sloopwerk – Bakkerij SMAAK –  Tandartspraktijk Helvoirt —  van Schijndel Transport – Edelsmederij Puur & Pracht  –            Gommers Advies —  Timmerbedrijf Harry & Tjerk van Rossum 

Leest u dit nu en hebt u hier ook wel een bijdrage voor over. Nou dat kan, graag zelfs!!!  Dit kan doormiddel van een éénmalige gift/schenking. Een contract waarbij u jaarlijks een vast bedrag betaald. Zelfs is het mogelijk om een led armatuur te adopteren. Kortom de mogelijkheden zijn legio. Wilt u meer info neem dan contact op met een van de bestuursleden. Vind u de verlichting gewoon mooi en denkt u daar heb ik wel enkele euro’s voor over. Ook dat kan. Dan graag dit bedrag overmaken op het onderstaande rekeningnummer. Of eventueel contant in de spaarpot die staat op de toonbank van Mitra Slijterij Pijnenburg.

Rekeningnummer NL43RABO0320328104 t.n.v. Stichting Verlichting Helvoirt

Met vriendelijke groet, Monique Coppens, Derk van Hattum & Edwin Pijnenburg

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *