Slider1
slider2

RTL Nieuws op bezoek in HelvoirThuis

Voorzitter van de kiesraad, Jan Kees Wiebenga, kwam zelf een kijkje nemen.

Jan Kees Wiebenga

HELVOIRT – 18 november 2020. Vandaag was de cameraploeg van RTL Nieuws op bezoek in het HelvoirThuis.

Over vier maanden gaat het hele land stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Dus is men in de rest van Nederland erg benieuwd naar hoe dat gaat, stemmen in Coronatijd. De landelijke pers is dan ook ruimschoots aanwezig in Oisterwijk en Vught. Burgemeester van de Mortel was er in het HelvoirThuis bij om tekst en uitleg te geven.

Opkomst:
In Vught/Helvoirt/Cromvoirt was de opkomst om 11.00 uur 11%, iets meer dan in Oisterwijk/Haaren. Daar was de opkomst 10.4% om 11.00 uur vanmorgen. Om één uur was de opkomt in Vught/Helvoirt/Cromvoirt 19 procent.

De stembureaus zijn nog tot negen uur vanavond geopend. De uitslagen van de verkiezingen worden aan het eind van de avond verwacht. Omdat de stemmen coronaproof geteld moeten worden, kan dat wat lager duren dan normaal.

De nieuwsuitzending van RTL is om 18.00 uur en om 19.30 uur op RTL4

Foto’s Bart Meesters

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *