Slider1
slider2

PvdA-GroenLinks voortaan ook via WhatsApp te bereiken Tevens Facebook Live sessies gepland

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT -14 oktober 2020. De huidige coronamaatregelen leiden ertoe dat politieke partijen hun campagne op een andere manier moeten voeren.

Zo zullen de kandidaten van PvdA-GroenLinks niet zoals gebruikelijk bij huizen aanbellen met een roos in de hand. Omdat de partij het wel belangrijk vindt met alle inwoners in gesprek te blijven en komen, heeft zij een WhatsApp-nummer in het leven geroepen. “Zo kunnen wij inwoners toch een ‘luisterend oor’ bieden en hen de gelegenheid geven ons vragen te stellen”, aldus Kim Dorna. Op woensdag 21 oktober gaat het nummer de lucht in.

Dus kent u mensen in uw omgeving die willen weten waar PvdA-GroenLinks voor staat, kritisch zijn of graag willen weten waarom de partij bepaalde keuzes maakt? Attendeer hen op het WhatsApp-nummer (06) 57 98 75 99 om hun vragen te kunnen stellen.

Live in gesprek met lijsttrekker Toine van de Ven
Naast bovengenoemd nummer waarop inwoners PvdA-GroenLinks kunnen bereiken de komende weken, gaat lijsttrekker Toine van de Ven ook, ten minste, twee keer live in gesprek op Facebook en Instagram. Floor Bink, samen met Kim Dorna verantwoordelijk voor de social media campagne: “Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 hebben we dit uitgeprobeerd en het bleek aan te slaan. Vandaar dat we het nu weer inzetten. Zeker in deze tijden een praktische oplossing!” Tijdens deze sessies staat iedere keer een thema centraal en beantwoordt de lijsttrekker ter plekke vragen van inwoners over de standpunten en het verkiezingsprogramma.

Save the date!
De eerste datum van zo’n in-gesprek-met.. sessie is aanstaande dinsdag 20 oktober om 19.00 uur. Die avond staat in het teken van energie en klimaat. De tweede sessie staat gepland op woensdag 11 november, eveneens om 19.00 uur. Hierbij zal het thema wonen centraal staan.

Op de hoogte blijven van alle activiteiten
Naast regelmatige berichtgeving op de website en in het Klaverblad, is PvdA-GroenLinks ook actief op social media. Je kunt de partij vinden op Instagram, Facebook en Twitter. Via deze kanalen worden alle (verkiezings)activiteiten gepubliceerd. Ook kunt u hier de laatste nieuwtjes lezen en nadere informatie vinden over het verkiezingsprogramma en de kandidaten van PvdA-GroenLinks.
Facebook & Twitter: PvdA-GroenLinks Vught, Helvoirt & Cromvoirt; Instagram: pvdagroenlinksgemeentevught, WhatsApp: (06) 57987599 en de website: www.pvda-gl.nl.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.