Slider1
slider2

Overleden: Ad (Broer) Smolders

1 Comment

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Eric Verhoeven , 28 juli 2023 @ 17:50

  Helaas zag ik deze advertentie onlangs, maar toch gecondoleerd.
  AJF Smolders was mijn eerste werkgever in 1973. Een aimabel en ambitieus man.
  Ik weet het nog als de dag van gister dat broer Smolders en Ton Sens plotseling in Waalwijk bij mij op de vloer
  stonden na een open sollicitatie van mij . ik was destijds werkloos en wilde graag aan het werk.
  Korte tijd later werd ik aangenomen als aspirant TV monteur. Ik heb er 6 jaar met plezier gewerkt in een prima sfeer.Er werd goed voor het personeel gezorgd. Als je overwerkte zorgde Mientje voor een hapje eten o.a lekkere “uitsmijters’.
  Ik heb veel aan Broer te danken en heb er veel geleerd. Later begon ik als zelfstandig ondernemer een RTV zaak in Vlijmen, en nog wat later in Raamsdonksveer. Broer heeft in zekere zin mijn verder werkloopbaan op de kaart gezet.

  Nog wat namen uit die tijd van collega’s; Hans Coolen, Kees van Hulten, Henny Peters, Frans van Hal, Giel, Piet van Rijswijk, Jan Hamers, Ad van de Ven etc. etc…

  Met vriendelijke groet en veel sterkte aan de familie en Mientje , mijn dank Eric Verhoeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *