Slider1
slider2

Oud-wethouder Haaren Adrienne Verschuren geheel onverwachts overleden

Vanavond bereikte ons een zeer verdrietig bericht. Bij aanvang van de geplande raadsvergadering werd bekend dat mevrouw Adrienne Verschuren (62) geheel onverwachts is overleden. Adrienne Verschuren was tot 1 januari wethouder van de gemeente Haaren en zou vanavond worden geïnstalleerd als raadslid voor PRO. De vergadering is direct afgelast.

Burgemeester Hans Janssen is enorm ontdaan door het bericht: “Ik heb Adrienne Verschuren leren kennen als een zeer aimabel, betrokken en enthousiaste wethouder. Zij heeft zich de afgelopen jaren enorm ingespannen voor een warme overdracht van het dorp Haaren aan de gemeente Oisterwijk. Vooral binnen het sociaal domein was zij vastberaden in haar overtuiging dat door de herindeling niemand tussen wal en schip mocht vallen. We verliezen in haar een warme en betrokken ex-wethouder, toekomstig raadslid en inwoner. Namens de nieuw gekozen raad wens ik de nabestaanden en haar fractiegenoten veel kracht bij het verwerken van dit intens verdrietige verlies.”

Bron: gemeente Oisterwijk

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *