Slider

Oproepen Covid vaccinatie Huisartsenpraktijk Helvoirt

HELVOIRT – 23 februari 2021. Vanaf volgende week gaan ook wij starten met vaccineren. De eerste oproepen zijn eind vorige week de deur uit gegaan naar alle patiënten uit onze praktijk welke geboren zijn tussen 01-01-1956 en 31-12-1957. Alle patiënten geboren vóór 1956 worden opgeroepen en gevaccineerd door de GGD.

Mocht u geen vaccinatie willen ontvangen of elders al gevaccineerd zijn, stellen wij het op prijs dit door te geven aan de praktijk om verspilling van vaccins te voorkomen.

Helaas is tijdens het printen van de uitnodigingen een fout geslopen in het adressenbestand waardoor mogelijk de uitnodigingen niet of te laat aan kunnen komen. Via deze weg doen wij de oproep aan al onze patiënten passend in de hier boven genoemde leeftijdscategorie die nog GEEN uitnodiging hebben ontvangen contact op te nemen met onze praktijk zodat wij er voor kunnen zorgen dat u alsnog de juiste gegevens krijgt.

Zonder uitnodiging kunnen wij u niet vaccineren.

Uitnodigingen die verkeerd zijn bezorgd mogen afgegeven worden op de huisartsenpraktijk of alsnog door de onterechte ontvanger op het juiste adres bezorgd worden. In beide gevallen onze dank!

Wij betreuren dit ongemak maar hopen op deze manier, met uw medewerking, alsnog iedereen diens vaccinatie op tijd te kunnen geven.

Met vriendelijke groet,
Evelien van der Heijden – van de Loo
Praktijkondersteuner Huisartsenpraktijk Helvoirt

Valkenierstraat 8c   5268 DK   Helvoirt   Tel.0411-641307

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *