Slider1
slider2

Oproep gastvrouwen/gastheren en baliemedewerkers

VUGHT – 17 april 2024. Wil jij bijdragen aan een gastvrije ontvangst van de bezoekers van Nationaal Monument Kamp Vught? We zoeken vrijwilligers die zich willen inzetten als gastvrouw/-heer in het museumcafé op donderdag, vrijdag en af en toe in het weekeinde.

Ook zoeken we versterking voor het team van baliemedewerkers. Je werkt meestal samen met een andere vrijwilliger in diensten van 10.00 tot 13.30 uur of van 13.30 tot 17.00 uur; in het weekend van 12.00 tot 17.00 uur.

De gastvrouwen en -heren serveren koffie, thee, fris en kleine snacks. Groepen komen op afspraak voor arrangementen met gebak of voor een lunch. Het museumcafé is elke dag geopend, ook voor wandelaars en fietsers.
De baliemedewerkers ontvangen de bezoekers, verkopen entreekaartjes en artikelen uit de museumwinkel en nemen de telefoon aan.

Een dagdeel per week
Wij vragen een inzetbaarheid van ten minste één dagdeel per week. Daarnaast ben je flexibel en representatief, bij voorkeur woonachtig in Vught of ’s-Hertogenbosch e.o. Horeca-ervaring is voor het museumcafé een pré, maar zeker geen noodzaak.
We bieden een bescheiden reiskostenvergoeding en een vrijwilligersverzekering. Regelmatig organiseren we activiteiten voor vrijwilligers in en buiten het museum. Ruim 140 vrijwilligers zijn binnen de organisatie actief in verschillende functies. Samen ontvingen we in 2023 ruim 88.000 bezoekers,

Kennis maken
Ben je klantvriendelijk, enthousiast en kun je goed zelfstandig én samen werken? Neem dan voor een persoonlijke kennismaking contact op met operationeel manager Liesbeth Prijt via liesbeth.prijt@nmkampvught.nl of (073) 6587016 (maandag t/m vrijdag).

Nationaal Monument Kamp Vught  Lunettenlaan 600  5263 NT Vught  073 6566764  www.nmkampvught.nl

Ans: ‘Als gastvrouw in het museumcafé is mijn drijfveer mensen met een kopje koffie of iets lekkers op hun gemak te stellen, nadat ze terugkeren uit de expositie. Meestal erg onder de indruk! Ze kunnen even op adem komen en ook hun eigen verhaal kwijt, als ze daar behoefte aan hebben.’

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *