Slider1
slider2

Opgelet, als u zorgt voor uw naaste!

HELVOIRT – 9 oktober 2020  Opgelet, als u zorgt voor uw naaste!

Ondersteun jij wekelijks je partner, familielid, vriend, buur of kennis in onze gemeente? Help jij je ernstig zieke vader met boodschappen, aankleden en koken? Zorg jij ervoor dat je aan huis gekluisterde moeder weer regelmatig buiten komt? Help je je zoon met beperking bij zijn administratie? Regel jij alle dagelijkse bezigheden voor je zieke of dementerende partner? – Grote kans dat je mantelzorger bent. En daar heeft de gemeente ontzettend veel waardering voor.
Met het Mantelzorgcompliment wil de gemeente Haaren je graag bedanken voor al je goede zorgen en je een klein cadeau aanbieden waarmee je even aan jezelf kunt denken. Het compliment bestaat uit een geldbedrag van €50,-. Mantelzorgers die zich ingeschreven krijgen dit bedrag op het einde van het jaar op hun rekening.

Inschrijven
Ben je al bekend als mantelzorger? Vul dan de formulieren in die toegestuurd worden. Dan krijg je het geld bedrag op het eind van het jaar op je rekening.
Heb je nog niet eerder gebruik gemaakt van een van de ondersteunende voorzieningen die de gemeente aan mantelzorgers biedt? En heb je je voorgaande jaren ook niet gemeld voor het Mantelzorgcompliment? Mail dan naar Anneliesbolkestein@contourdetwern.nl of bel met Ursula Boxtel 0411-655899 om je aan te melden bij Steunpunt Mantelzorg Haaren van ContourdeTwern.
Ben je eenmaal aangemeld, dan krijg je naast het Mantelzorgcompliment nog veel meer ondersteuning in de zorg die jij geeft.
Ken je iemand anders die mantelzorger is? Laat dit berichtje dan even lezen.

 

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *