Slider1
slider2

Openbare fractievergadering Gemeentebelangen ‘Wat krijgt Helvoirt terug voor zijn bruidsschat?’

HELVOIRT – 19 september 2021. Benieuwd naar de bruidsschat van Helvoirt aan Vught? Kom dan naar de openbare fractievergadering van Gemeentebelangen op dinsdag 26 oktober om 20.00 uur in het HelvoirThuis aan de Kloosterstraat.

Onlangs is de splitsingsbalans van de gemeentelijke herindeling door Oisterwijk opgesteld en ter vaststelling ingezonden aan de provincie.
Wij hebben een deskundige spreker op het gebied van gemeentefinanciën, specifiek voor Haaren/Helvoirt in de persoon van Sjaan Lemmen uitgenodigd om ons mee te nemen in het proces en de stukken. Dit, aan de vooravond het vaststellen van de begroting 2022 door de gemeenteraad van Vught.

Tijdens deze avond is er ook ruimte om andere onderwerpen die u belangrijk vindt, of waarover u meer wil weten, aan de orde te stellen, denk bijvoorbeeld aan windmolens, wonen enzovoort.
Kortom; het belooft een interessante avond te worden. Twijfel niet en meldt u bij voorkeur aan. Denk eveneens aan de QR code waarom gevraagd wordt bij de ingang.

Heel graag tot dinsdag!

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *