‘Iedereen heeft een bijzonder verhaal, wij de lokale politiek zijn er om die verhalen een plek te geven in de manier waarop wij samenleven. Vertel jouw verhaal op 15 maart!’

Lokaal: Het kloppend hart van Nederland

Lokaal Liberaal Haaren en Lokaal in de Kamer zijn op een missie. De kracht en het praktische nuchterheid van lokale gemeenschappen zoals die van Haaren, Vught, Heusden, Boxtel en Oisterwijk verdienen erkenning in de landelijke politiek. Het zijn de kleine lokale gemeenschappen die de grote vraagstukken als – zorg, migratie, onderwijs – praktisch en pragmatisch oplossen. Met oog voor – en de steun van de mensen – die direct betrokken zijn. In lokale gemeenschappen is de menselijke maat standaard. In vitale kernen is samenwerken de norm. Het is gemeenschapszin met de laarzen in de modder, niet als een verheven politiek concept. Problemen samen aanpakken en elkaar helpen is dagelijkse realiteit. Begrip voor elkaar en ieders verschillen is vanzelfsprekend. Wij leven in een gemeenschap van mensen. Mensen met ideeën en verhalen die aan de basis van onze samenleving staan. Mensen met oplossingen die ook echt iets oplossen. Praktisch en pragmatisch.
De (lokale) burgers zijn bijzonder en dienen iets (meer) te vertellen te hebben, zij maken van alles mee in hun eigen gemeente/plaats en weten dus meer van wat er speelt dan de politici in de 2de kamer. Iedereen heeft een bijzonder verhaal, wij als “lokale” politiek zijn er om die verhalen een plek te geven in de manier waarop wij samenleven. Vertel jouw verhaal op 15 maart!
Wij praten niet over respect. Wij hebben het. Lokale gemeenschappen lossen een probleem eerst op en gaan het daarna pas regelen. Dat is onze normaal. En dit normaal zijn wordt in Den Haag niet gehoord en gezien.
Lokaal Liberaal Haaren en Lokaal in de Kamer ijveren voor vitale en leefbare kernen, voor de kloppende harten van Nederland. Haaren, Vught, Heusden, Boxtel, Oisterwijk het maakt niet uit, zij zijn dit al.
Waarin zijn wij Lokaal Liberaal Haaren en Lokaal in de Kamer dan anders van de overige partijen? En wat is er nieuw?
Heel duidelijk;
– De meer linkse partijen pleiten allemaal voor verandering/vernieuwing; alles moet anders.
– De meer rechtse partijen roepen dat alles weer terug moet naar het oude; ‘Nederland weer van ons’, etc.
– Iedereen roept dat het nu niet goed gaat. Maar laat de oude gewoonten en werkwijzen niet los.
– Bij Lokaal en Liberaal Haaren en Lokaal in de Kamer gaat het niet om links of recht, het gaat om uw verhalen en de inhoud ervan.
– Wij willen samen op grond van die verhalen en ervaringen een meer leefbare samenleving realiseren.
– De positieve kant van het verhaal is; het gaat al redelijk goed in Nederland, met meer van uw lokale kennis in de gemeenteraad en de 2de kamer kan het alleen maar beter gaan.
Vertel jouw verhaal op 15 maart!
Voor vragen kunt u contact opnemen met Wil van Pinxteren 0641648688.
Wij danken u alvast voor uw steun,
“Lokaal en Liberaal Haaren”en ” Lokaal in de Kamer “
Nr. 8 uw Haarense kandidaat Wil van Pinxteren
facebook: www.facebook.com/lokaalindekamer 
twitter: @lokaalindekamer
Instagram: Lokaal_in_de_Kamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *