Slider1
slider2

Op de koffie bij Vereniging 55+ Helvoirt, voor leden en niet-leden,

HELVOIRT – 7 juni 2021. Vanaf 14 juni gaan de meeste activiteitengroepen van de vereniging weer van start. Wat hebben we daar naar uit gekeken! Maar voordat we weer opstarten organiseert de vereniging een aantal inloopochtenden.

Dinsdag 8 juni, woensdag 9 juni en donderdag 10 juni bent u van harte welkom om tussen 09:30 uur en 12:00 uur een kop koffie/ thee te komen drinken in de Huiskamer van het HelvoirThuis. Graag ontvangen wij u om u na lange tijd weer eens te ontmoeten Γ¨n u kunt elkaar weer ontmoeten.

Tijdens uw bezoek zijn de coronaregels nog steeds van toepassing. Dus bij binnenkomst is een mondkapje verplicht, u moet uw handen ontsmetten en uw gegevens worden geregistreerd. Wanneer u hebt plaatsgenomen kan het mondkapje afgezet worden. Wij hopen velen van u op een van de ochtenden te zien!

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *