Slider1
slider2

Oogwerk Brilservice

“UW OPTIEK OP LOCATIE”

Brilservice binnen handbereik!

HELVOIRT – 19 februari 2019. Oogwerk Brilservice is een unieke mobiele brilservice voor jong en oud! We bieden u ruime keuze aan betaalbare kwaliteitsbrillen. Wij zijn elke 3 weken op donderdagochtend aanwezig op het kerkplein aan de Kastanjelaan in Helvoirt en donderdagmiddag op het plein voor het gemeentehuis in Haaren.

Als HBO-gediplomeerd optometrist ontmoet ik u graag in de optiekbus! Mijn naam is Juliët van de Werken en u kunt bij mij terecht voor het aanmeten van een bril of contactlenzen. Met mijn jarenlange ervaring adviseer ik u graag bij verschillende oogzorgproblemen. Door mijn medische achtergrond kunnen er aanvullende onderzoeken worden gedaan die gericht zijn op bijv. staar, glaucoom, macula degeneratie of droge ogen. Ook kinderoogmetingen vallen binnen mijn specialisatie.

Mocht u niet naar de optiekbus kunnen komen, of geen tijd hebben op donderdag, dan kunt u ook een afspraak bij u aan huis maken en in alle rust een oogmeting laten uitvoeren. U krijgt advies op maat! 

De optiekbus is aanwezig binnen verschillende plaatsen in de regio Den Bosch, zoals Helvoirt en Haaren. Het standplaatsenschema staat op de website www.oogwerkbrilservice.nl. Daar kunt u zien wanneer de optiekbus in uw woonplaats aanwezig is, maar ook vindt u daar de standplaatsdata van de andere standplaatsen. 
Voor service buiten de standplaatsdata kunt u mij altijd bereiken per mail of telefoon. 

Kastanjelaan 16, 5268 CA Helvoirt, tel. 085-0715974, info@oogwerkbrilservice.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Jeanine , 19 februari 2019 @ 16:31

    een echte aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *