Slider1
slider2

Nog geen plannen voor dit weekend?

HELVOIRT – 7 juli 2021. In Club Acapella op de Guldenberg draaien weer mooie films deze week.

Elke avond is er burgers & beers tijdens Fast & Furious 9, waarbij je kan genieten van het fantastische Dolby 5.1 geluidsysteem en het schitterende beeld. Echt een aanwinst voor Helvoirt. Vrijwel elke avond draait ook The Mauritanian. Een film die het waar gebeurde verhaal laat zien van Mohamedou Ould Slahi die door de Amerikaanse regering werd opgepakt voor de aanslagen op 9/11 en zonder enige vorm van rechtspraak gevangen werd gezet in Guantamo Bay. In deze film spelen steracteurs Jodie Foster en Benedict Cumberbatch.

Zondagochtend is er ontbijtbioscoop met de documentaire Tina. De ultieme ode aan een wereldwijde superster en een intiem portret over een vrouw die veel tegenslagen moest overwinnen om haar carrière, identiteit en nalatenschap op haar eigen manier vorm te geven. Tina Turner vertelt in de documentaire haar eigen verhaal vanaf het begin van haar carrière als de Queen of R&B tot haar uitverkochte stadionconcerten in de jaren 80. Voor het eerst geeft ze een kijkje in haar privéleven, waarin ze haar interne strubbelingen en meest persoonlijke momenten deelt. Tina is een inspirerende documentaire over een van de grootste iconen van de moderne muziekindustrie. Met nooit eerder vertoonde beelden, audiotapes en persoonlijke foto’s uit het leven van Tina Turner.

Kijk voor het volledige programma op https://www.guldenberg.nl/bioscoop

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *