Slider1
slider2

Nieuws gemeente Haaren

HELVOIRT – 9 maart  2020  Nieuw van de gemeente Haaren

informatieavonden subsidieverlening

Met de herindeling in aantocht, zijn we gezamenlijk met de ontvangende gemeenten druk doende met de voorbereiding van de overgang van alle taken naar de ontvangende gemeenten. Een belangrijk onderwerp is de verlening van subsidies tot en na de herindeling. We hebben hierover met de gemeenten afspraken gemaakt. We informeren u graag over wat dit betekent voor de vrijwilligersorganisaties. Dat doen we met een viertal informatiebijeenkomsten, per dorp een avond.

Voor wie?
De informatieavonden zijn voor alle vrijwilligersorganisaties. De bij ons bekende organisaties hebben inmiddels een persoonlijk uitnodiging gehad. Heeft u als vrijwilligersorganisatie geen uitnodiging ontvangen? U bent uiteraard van harte welkom!

Verschillende avonden
Wilt u meer weten over de subsidieverlening tot aan de herindeling en over die na de herindeling, dan bent u welkom op de informatieavond. Per dorp organiseren we samen met de ontvangende gemeente een avond. Er zijn vertegenwoordigers van beide gemeenten aanwezig zijn. U heeft dan ook de gelegenheid om vragen te stellen.

Voor welke verenigingen? Wanneer? Waar?
Haaren en Oisterwijk maandag 6 april gemeentehuis Haaren
Haaren en Vught dinsdag 7 april HelvoirThuis in Helvoirt
Haaren en Boxtel woensdag 8 april De Es in Esch
Haaren en Tilburg donderdag 9 april De Vorselaer in Biezenmortel.

Alle avonden beginnen om 19.30 uur, vanaf 19.15 uur staan de deuren open.

Contactgegevens
Heeft u vragen? Daarmee kunt u terecht op de informatieavond. Voor vragen, die absoluut niet kunnen wachten kunt u contact opnemen met mevrouw M. Schellekens van de gemeente Haaren. Zij is bereikbaar via 0411 627282 of per e-mail marliz.schellekens@haaren.nl

Opgeruimd het voorjaar in. Helpt u mee?

Op 21 maart is de landelijke opschoondag. Ook in Haaren gaan we die dag aan de slag met de voorjaarsschoonmaak van 10.00 tot 12.00 uur. We starten bij de Milieustraat. Na het harde werk staat er koffie en iets lekkers klaar.

Doet u mee?
Helpt u mee om Haaren een stukje schoner te maken? Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar communicatie@haaren.nl. We zorgen dan dat er voldoende materialen beschikbaar zijn.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *