Slider1
slider2

Nieuwjaarsconcert Cromvoirts Orkest

HELVOIRT – 6 januari 2024       VUGHT – 6 januari 2024 Op zaterdag 13 januari opent het Cromvoirts Orkest het jaar traditiegetrouw met het Nieuwjaarsconcert. Dit concert is tevens de opening van het jubileumjaar, waarin het Orkest haar 60-jarig bestaan viert. Zowel de slagwerkgroep als het orkest trakteren het publiek op een gevarieerd programma, vol met herkenbare maar ook verrassende muziek. De slagwerkgroep staat onder leiding van Paul Schepers en het Orkest zal gedirigeerd worden door Hans van Leeuwen.

Bij twee nummers van het Orkest treedt ook dansgroep Modern Moves op. Deze groep jonge dansers van MDM uit Vught hebben onder leiding van hun docent Lara Knoops een prachtige choreografie ingestudeerd en zullen hierbij door het Orkest begeleid worden.

Als speciale gast betreedt Jos van Esch, winnaar van het Maestro-project, nog één keer de bok van de dirigent. Op ongetwijfeld enthousiaste wijze leidt Jos het Orkest bij het spelen van Everybody Needs Somebody, de beroemde hit van Salomon Burke (maar ook talloze malen gecoverd door onder meer de Blues Brothers).

Wanneer: zaterdag 13 januari, om 19:30 (zaal open: vanaf 19:00)
Waar: gymzaal Cromvoirt (Kerkweg 2)
Toegang: gratis

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *