Slider1
slider2

Nieuwe film van Garfield te zien in Helvoirt

HELVOIRT – 29 april 2024. Vanaf 1 mei is de nieuwste Garfield film te zien in bioscoop Club Acapella van Hotel Guldenberg.

Garfield voelt zich helemaal thuis bij de Guldenberg, want chefkok Gert-Jan maakt de heerlijkste lasagne. Je kunt er dus een hele leuke middag van maken. Eerst naar Garfield, dan de wandelroute lopen op het terrein van Hotel Guldenberg en vervolgens genieten van een pasta of lasagne.

De wandelroute is 3,6 KM lang en loopt volledig op het landgoed van Hotel Guldenberg. Boswachter Adrie leidt je langs mooie plekjes als een grote mierenhoop en een dassenburcht. Het wandelpad bestaat uit zandpaden en gaat regelmatig een heuveltje over. Er is dus veel afwisseling.

Garfield, de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich in deze film buiten de deur voor een wild avontuur! Als zijn vader, de sjofele straatkat Vic, onverwachts opduikt, worden Garfield en zijn vriend hond Odie gedwongen hun luizenleventje achter zich te laten en met Vic mee te gaan voor een razend grappige, risicovolle roofoverval.

Kijk HIER op de website voor alle films die er draaien.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *