Slider

Met ’t Pomphuiske op weg naar Vught

HELVOIRT – 10 januari 2020. De redactie van ‘t Pomphuiske geeft aan 12 gastvoorwoordschrijvers de mogelijkheid om een bespiegeling te schrijven rondom de aansluiting bij de gemeente Vught.

Symbolisch telt het maandblad hiermee af naar 1 januari 2021. Aan de hand van zogeheten heid-woorden geven 12 dorpsgenoten hun visie of gevoel over de toekomst van dorp Helvoirt. Peter Corvers opent de reeks deze maand met een tekst over ‘openheid’. Als analist van de politieke handel en wandel van de laatste jaren heeft hij bijgedragen aan een goede beeldvorming en een weloverdachte besluitvorming.

Voor volgende maand komt de Prins der Keiespellers Hein Krüger aan het woord. Het zal niemand verbazen dat Hein nadenkt over het woord ‘vrolijkheid’. Met de overige voorwoordschrijvers is de redactie nog in gesprek. Omdat de gastschrijvers een beetje dwars tegen de ontwikkeling aan mogen kijken, staat er bij elke column een profielfoto.

Op de omslag van het eerste nummer van 2020 zijn de genomineerden voor Helvoirtenaar van het Jaar afgebeeld.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *