Slider1
slider2

Maikel Scheffers NK Rolstoeltennis 2020 – winter

Maikel Scheffers, NK Kampioen/foto: Henk Koster

Godfather van Nederlands rolstoeltennis is nog niet klaar

HELVOIRT – 13 december 2020. In deze moeilijke Corona tijd heeft KNLTB het voor elkaar om een NK Rolstoeltennis 2020 te organiseren.

Voor de 9e keer is Maikel Scheffers Nederlands Kampioen (Indoor) en doet dit eventjes voor de 8e keer op rij!

Hij draait al 22 jaar mee in de wereldtop van het rolstoeltennis, heeft de sport in Nederland op de kaart gezet en wil met zijn schat aan ervaring jonge talenten verder helpen. Maar hoewel hij meerdere Grand Slams op zijn naam heeft staan en in 2008 al een bronzen medaille won op de Paralympische Spelen (Peking), is Maikel Scheffers zelf ook nog niet klaar als tennisser. “Waar ik nog van droom? Simpel. Samen met Tom Egberink goud in de dubbel in Tokio bij de Paralympics.”

38 jaar is de (oud Helvoirtenaar) Bosschenaar nu, die met enige fantasie de godfather van het Nederlandse rolstoeltennis genoemd kan worden. “Maar 38 is maar een getal”, lacht hij. “Ik voel me nog steeds fit en jong. Het is lastig te zeggen waar ik nu sta ten opzichte van tien jaar geleden. Maar qua niveau scheelt het niet heel veel.”

Lees verder >>>>

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *