Slider1
slider2

Leergeld helpt ook gezinnen in gemeente Haaren

HELVOIRT – 27 december 2019. In steeds meer gezinnen is het niet haalbaar om de kinderen mee te laten doen met sport-dans- of muzieklessen.

Ook de kosten die de basisschool met zich meebrengt, zijn voor steeds meer ouders niet op te brengen. Stichting Leergeld helpt deze gezinnen. Voorsorterend op de herindeling, kunnen ouders van deze gezinnen vanaf 1 januari terecht bij de stichting Leergeld in de gemeente waar ze vanaf 1 januari 2021 toebehoren.

Wie helpt Leergeld?
Gezinnen met kinderen van 4 tot 18 jaar waarvan de ouders een laag inkomen hebben kunnen een beroep doen op de stichting. Inwoners van Esch kunnen terecht bij de stichting in Boxtel, inwoners van Helvoirt bij de stichting in Vught, inwoners van Haaren bij de stichting in Oisterwijk en inwoners van Biezenmortel bij de stichting in Tilburg.

Waar kunt u terecht?
Ga naar www.leergeld.nl en klik op ‘doe een aanvraag’. Woont u Esch? Gebruik dan de postcodecijfers van Boxtel: 5281. Woont u in Biezenmortel? Gebruik dan de postcodecijfers van Tilburg: 5038. Woont u Helvoirt? Gebruik dan de postcodecijfers van Vught: 5261. Woont u in Haaren? Gebruik dan de postcodecijfers van Oisterwijk, 5061. Vervolgens klikt u op de link naar de betreffende stichting.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *