Slider1
slider2

Kom naar Kwikfest: het festival voor jongeren die hulp nodig hebben om aan de slag te gaan

HELVOIRT – 11 april 2023. Op 20 april organiseert WSD Kwikstart het Kwikfest: hét jongerenfestival waar jongeren en professionals uit Best, Boxtel, Meierijstad, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Son en Breugel, Sint-Michielsgestel en Vught alles te weten komen over WSD Kwikstart.

Jongeren kunnen onder andere heftruck rijden, graffiti spuiten, een workshop boksen of theatersport volgen en kennis maken met verschillende werkplekken. Ook kunnen ze informatie krijgen over een traject naar werk. En natuurlijk zijn er gratis hamburgers en shakes!

Kim Hagens, projectleider Kwikstart: “Wij willen zoveel mogelijk jongeren in de regio duurzaam aan het werk helpen. Daarbij houden we rekening met hun mogelijkheden en kijken naar wat wél kan. Dat kan voor de één bijvoorbeeld een werkweek van 8 uur binnen WSD zijn of voor de ander een werkweek van 37 uur bij kringloopwarenhuis Het Goed of bij een bedrijf in de regio. Tijdens het Kwikfest kunnen jongeren kennis met ons maken. Ook als je twijfelt of Kwikstart iets voor jou kan zijn of als je ons nog helemaal niet kent: Kom langs want dan kan je ontdekken hoe we jou kunnen helpen.”

Kijk op www.wsdkwikstart.nl/kwikfest-2023 voor meer informatie. Jongeren die naar Kwikfest willen komen kunnen zich daar ook aanmelden.

  • Datum: 20 april
  • Tijd: 12.00 uur – 17.00 uur
  • Locatie: Boerderij Het Dommeltje, Hoog Munsel 9a, Boxtel

WSD Kwikstart is er speciaal voor jongeren van 15 tot 27 jaar die hulp nodig hebben om aan de slag te gaan. Wij bieden een veilige thuishaven, een community waar we jongeren de kans geven om zichzelf te zijn en om hun verhaal met leeftijdsgenoten te delen.
De ontwikkeling van jongeren staat centraal. Met onze begeleiding, training en aandacht helpen wij jongeren de link te leggen tussen hun talenten en kansen op de arbeidsmarkt.
WSD Kwikstart is voor jongeren uit de gemeenten Best, Boxtel, Meierijstad, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Son en Breugel, Sint-Michielsgestel en Vught.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *