Slider1
slider2

Kom in actie voor je eigen buurt

Meld je aan bij de buurtpreventie Helvoirt

HELVOIRT – 22 februari 2024. Ze zijn de ogen en oren van de straat, proactief en preventief. De buurtpreventie.

Kom ook in actie voor je eigen buurt en meld je aan voor het buurtpreventieteam. Zo draag je een steentje bij aan de leefbaarheid, je leert de mensen in je straat (nog) beter kennen en je bent een keer per week ’s avonds ook nog even lekker buiten.

Wat doet de buurtpreventie?
Als lid van het buurtpreventieteam maak je mede-buurtbewoners bewust van veiligheid in en rondom het huis. Samen met het team controleer je bijvoorbeeld op niet-afgesloten auto’s en fietsen, beschadigd straatmeubilair, vervuiling, en je ondersteunt zo nodig bij evenementen.

Wat wordt er van je verwacht?
Het buurtpreventieteam in Helvoirt zoekt actieve leden die regelmatig mee willen lopen. Denk aan één keer per week. Je mag altijd eerst een rondje proeflopen, dan krijg je uitleg over het reilen en zeilen van de buurtpreventie. Daarna kun je besluiten wel of niet lid te worden van het buurtpreventieteam. Lidmaatschap van de buurtpreventie is vrijwillig.

Waar kan ik me melden?
Kom in actie voor je eigen buurt en meld je aan (voor een proefrondje) bij de buurtpreventie in Helvoirt: Elisabeth: buurtpreventiehelvoirt@gmail.com.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *