Slider

Koe'Le Kiet: Alcoholvrij carnavallen voor de jeugd.

3 avonden feest in D’n Inbreng

HELVOIRT 3 februari 2019. In Jeugdhuis d’n Inbreng zijn drie avonden achter elkaar de jongeren vanaf groep 8 – 17 jaar welkom. Alcoholvrij!! Het zijn avonden die aansluiten bij wat men in die leeftijdsgroep wil en wat mag. Ouders kunnen met een gerust hart hun kinderen laten carnavallen in de Koe’Le Kiet.

De entree is gratis en een drankje kost maar 1 euro. Zaterdag, zondag en maandag zijn we open van 20.00 uur tot 23.00 uur. 

Elke dag draait er een jeugdige Helvoirtse DJ bij de Koe’Le Kiet, dit jaar zijn dat: Nicky vd Meerendonk, Jelle Verbeek, Lars vd Heijden en Teun Schoenmakers. Het feest wordt enorm, zorg dat je erbij bent!!

De zaterdagavond 2 maart staat in het teken van Knotsgekke confetti party

Zondagavond 3 maart zijn de vrienden van CV OnGeremd aanwezig met de Dweilwagen party (oordopjes meebrengen)

Maandagavond 4 maart is er de Black-light party dus met witte kleding val je extra goed op.

Zo blijft Carnaval voor de Helvoirtse jeugd een feest voor iedereen.

Entree gratis maar ben je binnen dan blijf je tot 23.00 uur binnen of jouw ouders geven toestemming om te gaan. Buiten is niet meer naar binnen.

Voor de ouders: wil jij een avondje meehelpen als vrijwilliger mail dan even uw telefoonnummer naar: info@bartmeesters.nl we nemen dan spoedig contact met u op!

De Koe’Le Kiet is een activiteit van Stichting Openbaar Carnaval Helvoirt (S.O.C.)

Carnaval in de Koe’Le Kiet: only for kids

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *