Slider1
slider2

“Klaas kan alles’ in DePetrus

VUGHT – 15 juli 2023. Op donderdag 13 juli waren er filmopnames in DePetrus voor het populair-wetenschappelijke familieprogramma ‘Klaas kan alles’. De aflevering wordt in het najaar uitgezonden.

In het programma ‘Klaas kan alles’ krijgt Klaas van Kruistum bijna ‘onmogelijke’ uitdagingen die te maken hebben met technologie, wetenschap en slimme gadgets. Het thema was dit keer Artificial Intelligence. Een plek waar heel veel kennis bij elkaar is verzameld is natuurlijk een bibliotheek. Voor deze aflevering zochten ze een bijzondere bibliotheek. Die vonden ze in Vught in DePetrus. De filmploeg van KRO/NCRV was erg onder de indruk van de locatie en heeft prachtige opnames gemaakt.

We mogen nog niet te veel verklappen over deze aflevering. Zeker is dat Klaas een ontmoeting met een robot zal hebben. Wat hij daar precies mee gaat doen? Dat kun je zien in de uitzending. De uitzendingen starten weer vanaf 30 september op NPO3. De aflevering over AI zal naar verwachting ergens in november te zien zijn. Via de website en de socials van DePetrus kun je tegen die tijd lezen wat de exacte datum van de uitzending wordt.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *