Slider1
slider2

Kinderen en (groot-)ouders, kom samen maken!

HELVOIRT – 20 november 2023. Woensdag 22 en 29 november kunnen kinderen samen met hun (groot-)ouders gratis mee komen werken bij Villa Creatief in Jeugdhuis d’n Inbreng in Helvoirt.

Judith Abels en Jente Swanenberg zijn met een workshop druktechnieken op stof te gast namens het project Labyrint van Vught.

Druktechnieken
Wanneer je in de winkel een t-shirt koopt, staat daar vaak iets op gedrukt. Waarom? En vooral; hoe doen ze dat nu eigenlijk?
Met gelli plates, een heat transfer pers en zeefdrukramen kunnen deelnemers lekker gaan uitproberen en eigen dingen maken. Kinderen en volwassenen mogen een kopie van een eigen foto meenemen, om deze af te drukken op stof.

Labyrint van Vught
Het project Labyrint van Vught haalt verhalen op in Cromvoirt, Helvoirt en Vught. Deze verhalen worden uiteindelijk door allerlei makende inwoners verbeeld in een heus Labyrint van stof. Mogelijk maak je tijdens deze workshop, naast een werkje voor jezelf, ook een verhaal voor het Labyrint.
Meer informatie over dit project is te vinden op www.labyrintvanvught.nl.

Meld aan of loop binnen
Kinderen van 4-7 jaar en hun ouders kunnen meedoen tussen 14:15-15:15 uur. Kinderen tussen de 8-12 jaar zijn welkom van 15:30-16:30 uur. Het is het allerleukst als je allebei de woensdagen mee komt doen.
Het is wenselijk als de kinderen aangemeld worden via www.vughtbeweegt.nl (zoek: aanbod jeugd | villa), maar eventueel is het ook mogelijk om op de dag zelf te komen.
Deze druktechniekworkshops worden gratis aangeboden.

Villa Creatief
In september is Plaza Cultura gestart met Villa Creatief op de fijne locatie van Jeugdhuis d’n Inbreng. Kinderen kunnen hier allerlei kunstzinnige en creatieve activiteiten van cultuuraanbieders en kunstenaars uit Cromvoirt, Helvoirt en Vught uitproberen. Komende twee woensdagen is het Labyrint te gast, daarna zal MDM Vught musicallessen verzorgen. Het aanbod is te vinden op het platform van Vught Beweegt.

Vind je het leuk om samen met je opa, oma , buur, of een van je ouders te komen neem ze dan gezellig mee. Wie weet hebben ze iets moois te vertellen en vinden ze het leuk om met verschillende technieken op stof aan de slag te gaan.
Meer over ons project www.labyrintvanvught.nl

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *