Slider1
slider2

Jongens raken gewond bij val met scooter in sloot op N65 bij Biezenmortel

BIEZENMORTEL/VUGHT Р29 augustus 2023. Twee jongens zijn afgelopen nacht met hun scooter van de weg geraakt en in een sloot tot stilstand gekomen.

Dat gebeurde iets na 03.00 uur langs de N65 tussen Biezenmortel & Haaren ter hoogte van de kruising met de Mgr. Zwijsenstraat.

De twee jongens uit Vught waren vanaf de kermis in Udenhout onderweg terug naar huis toen de bestuurder net na de verkeerslichten bij de Mgr. Zwijsenstraat de macht over het stuur verloor en met zijn scooter op een sloot af reed. De jongen die achterop de scooter zat kon nog net op tijd van de scooter springen maar de bestuurder kwam samen met zijn scooter in de sloot langs de weg te recht.

Hij wist zelf uit de sloot te kruipen en lag bij aankomst van de hulpdiensten op het wegdek. Hij liep bij het ongeval o.a. beenletsel op en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bijrijder liep, door dat hij van de scooter sprong, lichte verwondingen op.

Na het ongeval spoedde politie, Rijkwaterstaat en een ambulance zich naar het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft de scooter uit de sloot gehaald.

foto’s Bart Meesters

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *