Slider1
slider2

JO8-1 en 2 Winnen Playbackshow vv Helvoirt

HELVOIRT – 8 januari 2024. Het was rond 14.00 uur al gezellig druk in de kantine van vv Helvoirt.

De jaarlijkse Playbackshow stond op het programma. Een hele dag plezier voor jong en oud van pupillen t/m de Veteranen. De kantine was weer mooi omgebouwd met een heus podium en professionele muziek van Disco Satisfaction natuurlijk de presentatie door Jurgen en een vakkundige jury Jan Noortje en Jean Luc maakte alles compleet.

JO8- 2

Als eerste de optredens van de pupillen, prachtige acts waaronder de JO8-1 en 2 deze twee jeugd teams deden samen 1 act. Het kantinelied van Danilo. Maar voor hun optreden was er een verrassing. Een video met een ingesproken bericht van Danilo zelf, waarin hij ze veel succes wenste met hun optreden. En waarschijnlijk heeft dit wel geholpen JO8-1 en 2 winnen bij de pupillen. Maar er was ook nog een aanmoedigingsprijs voor Jily, die in haar eentje op het grote podium de JO10-2 vertegenwoordigde.

Aanmoedigingsprijs voor Jily

Tijdens de middag werden ook de kampioenen gehuldigd JO13-1 en JO11-1 en er was tijd voor de grote Clubactie met een mooie opbrengst van € 2354.50 voor VV Helvoirt. Dankzij de inzet van vele jeugdspelers door het verkopen van een flink aantal loten. Een bijzondere vermelding was er voor Tobias met 42, Mart 40 en Bram 37 verkochte loten zij verdiende terecht een medaille. Ook was er nog een leuk bezoek van de filmploeg van het Brabants Buske zo kregen de pupillen ook nog zendtijd bij Omroep Brabant.

Na de Pupillen de junioren, ze waren dit jaar goed vertegenwoordig met leuke acts, van de My little lady de lege kratenwals en Roxy Dekker door naar een act van Geert Wilders en Sigrid Kaag.

JO19-1

Na een live optreden van Niels van Kollenburg werd de winnaar bekend gemaakt door de jury, Alwin Kirsten en Jan de JO19-1 met het voetbal stadion van Andre van Duin, werden de winnaar van de Maarten Hamers wisselbokaal.

Door naar de senioren een totaal van 10 acts voor de avond. Met de presentatie door Joost en de jury Remco Kasia en Jan werd het weer een bijzondere avond. Ook hier weer goed verzorgde optredens van De Vliegende panters K3 en de Alpenzusjes.

Alpenzusjes

Maar ook het Kees de Groot van Haren orkest, tijdens dit optreden was het podium te klein compleet Helvoirt 6 deed mee.

Winnaars senioren/veteranen

Maar er kan maar een winnaar zijn voor het 2e jaar op rij ging de wisselbeker naar de Veteranen met een act van de Tramps Disco Inferno.

Na de prijs uitreiking kwam de afther party, het was nog lang gezellig in de kantine.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *