Ondernemers laat u inspireren

Mede namens stichting Jheronimus Bosch 500 en het team van Fanfari Bombari nodigt gemeente Haaren ondernemers graag uit voor de Jheronimus Bosch inspiratie bijeenkomst op Landpark Assisië op maandagavond 11 april 2016.
Het Jheronimus Bosch jaar is in volle gang. Er worden veel activiteiten georganiseerd in ‘s-Hertogenbosch maar ook in de regio.
Fanfari Bombari
Eén van deze regionale evenementen is Fanfari Bombari. Componist Bart van Dongen en script- en toneelschrijver Wiske Sterringa zetten deze spetterende muziektheaterproductie in de steigers. De voorstelling vertelt een verzonnen verhaal van lief en leed in de wereld van fanfares en harmonieën; een dramatische geschiedenis over onschuld en bedrog, over liefde en haat, over hartstocht en passie op het Brabantse land. Een en ander loopt volledig uit de hand. Gerard van Maasakkers, in de rol van Gerard van Maasakkers, weet de boel in der minne te schikken. Het resultaat van zijn bemoeienissen is een overweldigend optreden van de twee fanfares en het koor samen. Kijk op de website voor meer informatie: www.fanfaribombari.nl
Grijp uw kans!
Vanuit gemeente Haaren doen 7 muziekverengingen en in totaal 200 muzikanten mee. De voorstelling heeft kaartjes voor 500 tot 1.000 bezoekers per keer. Deze mensen bezoeken de voorstelling uiteraard graag onder het genot van een hapje en drankje en zijn mogelijk ook geïnteresseerd in verlenging van hun uitje/verblijf. Op 23, 24 en 25 september vindt de première van Fanfari Bombari plaats op Landpark Assisië. Daarna wordt de voorstelling ook gespeeld in Sint-Michielsgestel, Heusden, Vught. De finale vindt plaats in ’s-Hertogenbosch op 11 december. Dit is tevens de slotmanifestatie van het Jheronimus Bosch jaar.
Er liggen voor u als ondernemer kansen om aan te haken op Fanfari Bombari en natuurlijk het gehele Jheronimus Bosch jaar. Stichting Jheronimus Bosch 500, de organisatie van Fanfari Bombari en gemeente Haaren willen u graag informeren en inspireren over de Bosch activiteiten en kansen die er voor u liggen. Uiteraard zijn er nog meer (regionale) Bosch evenementen waar u op aan kunt haken. Hier hoort u tijdens de bijeenkomst meer over.
Komt u ook?
Datum: 11 april 2016
Start: 19.30 uur
Einde: 21.30 uur
Locatie: Landpark Assisië, Hooghoutseweg 3, 5074 NA Biezenmortel
Meer informatie een aanmelden kunt u contact opnemen met Milou Broks: M.Broks@Haaren.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *