Slider1
slider2

Inzamelen oud ijzer hervat, kleding, boeken en platen (nog) niet

Oud ijzer
Het inzamelen van oud ijzer door Harmonie Kunst Adelt was na het uitbreken van het cornavirus tijdelijk stilgelegd. Maar vanaf nu is het weer mogelijk om te bellen/mailen en een afspraak te maken om te laten ophalen.
Melden kan via email: oudijzer@harmoniekunstadelt.nl en telefonisch bij: Bart Meesters: 06-55513017, Piet Vermeer: 06-26033310; Ad Verboven: 06-51063508; Wat niet wordt meegenomen zijn: Koelkasten, diepvriezers, tv’s. Verder is alles welkom. Alle soorten metalen, elektriciteitsdraad, accu’s, computers, wasmachines, wasdrogers. Kortom alles waar een stekker aan zit!

Kleding, boeken, platen, cd’s, dvd’s (nog) niet
Graag zouden we het inzamelen van kleding, boeken, platen, cd’s, dvd’s ook weer opstarten, maar helaas vanwege te weinig opslagruimte gaat dat (nog) niet. De reden is het vervallen van de laatste markt op 21 maart. Daarom is het magazijn vol blijven staan en zijn er geen dozen vrijgekomen om nieuwe aanvoer te bewaren. De organisaties zouden het enorm waarderen wanneer de in te leveren spullen nog een tijdje bij u thuis mogen blijven. Vanaf 22 augustus start de inzameling weer en hopen we op zaterdag 19 september toch wel weer een gezellige marktdag te mogen houden.
Hartelijk dank voor de medewerking.

Voor inlichtingen Kledingmarkt: 06-10826054. Boekenmarkt: tel. 0411-643018.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Jan Huijsmans , 23 oktober 2022 @ 13:46

    Kunnen er weer boeken worden ingeleverd en zo ja op welke data ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *