[vc_row rt_row_background_width=”fullwidth” rt_row_content_width=”default” rt_row_style=”default-style” rt_row_height=”” rt_column_gaps=”” rt_row_shadows=”” rt_row_borders=”” rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”cover” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_bg_layer=”” rt_bg_video_format=”self-hosted”][vc_column rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_single_image image=”43516″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”link_image”][vc_column_text]De gemeente Haaren heeft samen met de gemeente Vught, de provincie Noord-Brabant en het Rijk afgesproken om extra te willen investeren in de aanpak van de N65.
Hiermee kan de kruising in Helvoirt omgebouwd worden tot een ongelijkvloers kruispunt zonder verkeerslichten, de zogenaamde tunnelbak. De eerder geplande fietstunnel op deze locatie komt hiermee te vervallen. Het doorgaande verkeer op de N65 zal hierdoor gescheiden zijn van (overstekende) fietsers en het lokale verkeer. Daarnaast komt er een aparte fietstunnel bij de Kreitestraat. Dit betekent een veiligere oplossing voor onze inwoners.
Met deze extra financiële impuls is het mogelijk om in Vught naast de kruisingen met de John F. Kennedylaan en de De Bréautélaan, ook de kruising van de Boslaan/Vijverbosweg ongelijkvloers te maken. De N65 tussen de John F. Kennedylaan en de De Bréautélaan wordt met 2,5 meter half verdiept aangelegd zodat de omgeving minder overlast heeft van het verkeer. Die verdiepte ligging van het kruispunt maakt het mogelijk om bij de Boslaan toch een fietsoversteek te maken.
Informatie bijeenkomsten Helvoirt en Vught
Deze ontwikkelingen vinden wij voor onze betrokken inwoners belangrijk. Daarom praten wij hen graag bij over de geoptimaliseerde plannen en het verdere proces.
Data
Maandag 10 december 19.30 uur Bolle Keizer te Helvoirt
Dinsdag 11 december 19.30 uur Novalis te Vught
Er wordt op 10 december, na de introductie door wethouder Carine Blom gestart met een plenaire presentatie inclusief animatiefilmpje van het ontwerp. Hierna is er ruimte voor inhoudelijke gesprekken en het inzien van tekeningen.
In Vught zal na de aftrap door wethouder Guus van Woesik eenzelfde presentatie en tekeningen getoond worden, met de focus op het ontwerp in Vught.
De gemeente Haaren nodigt u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.[/vc_column_text][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-4″][vc_message message_box_style=”3d”]Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net[/vc_message][vc_column_text]
 
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *