Slider1
slider2

Het Repair Café Vught kan u weer helpen op zaterdag 1 juli.

HELVOIRT/CROMVOIRT/VUGHT – 27 juni 2023. Het Repair Café Vught is er weer op zaterdag 1 juli en is open van 10.30 -15.00 uur in de Stenen Hut, lokatie Weverij, Watertorenlaan 13-19 op park Voorburg in Vught.

Dit is midden op het terrein van Zorgpark Voorburg, vanaf de ingang van het Zorgpark bij de rotonde aan de Laagstraat is met bewegwijzering aangegeven waar het Repair Café is. Na 14.30 uur worden er geen nieuwe reparaties aangenomen. In augustus zijn wij in verband met vakantie gesloten.

Het Repair Café
Heeft u nog reparaties liggen? U kunt bij ons terecht voor kleine reparaties aan bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, fiets, laptop, computer, kleding/textiel en tuingereedschap. De reparaties worden gratis gedaan door onze handige vrijwilligers. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. Dus heeft u een zoom die gerepareerd moet worden, een fietsband die geplakt moet worden, een stekker die vervangen moet worden of een mixer die kapot is, u kunt bij ons terecht. In verband met de drukte kunt u per persoon met maximaal 2 reparaties komen.
Het werk van het Repair Café is goed voor het milieu omdat er minder wordt weggegooid. Terwijl de vrijwilliger met de reparatie bezig is, kijken de klanten mee en wordt er een praatje gemaakt. Het is leerzaam en gezellig.

Kledingwinkel Hebbes ook open
In de tweedehands kledingwinkel Hebbes is veel mooie kleding te koop voor een klein prijsje. U kunt ook kleding afgeven die dan weer verkocht kan worden. Loop er gerust even binnen.

Voor meer info: Facebook.com/repaircafevught, www.repaircafevught.nl

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *