Slider1
slider2

Theaterwerkplaats Novalis presenteert:

Tijd van leven

Het leven van geboorte tot aan de dood

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 10 mei 2024. De tijd van leven, het leven van geboorte tot aan de dood met daarin voor iedereen herkenbare momenten in de tijd zoals geboorte, ouderschap, vriendschap, alleenstaand, huwelijk, verhuizing, ouder worden.

Deze één uur durende tragikomische voorstelling wordt gespeeld door een groep ouderen met en zonder beperking en mensen met een verstandelijke beperking.
Op basis van persoonlijke verhalen zijn we op improviserende wijze tot deze voorstelling gekomen. De scènes worden door middel van muziek en liedjes met elkaar verbonden, waardoor een beeld van grote herkenbaarheid bij de toeschouwers zal worden opgeroepen. Oud en jong brengen de momenten op de tijdlijn opnieuw tot leven. We hopen met deze voorstelling een aanzet te maken tot het samenspelen van zowel jongere als oudere theatermakers.

Informatie
Kaarten voor de voorstelling kosten € 15,-, dit is inclusief een consumptie. De voorstelling vindt plaats in onze eigen theaterzaal aan de Industrieweg 9C. Ingang via de hoofdingang

Zaal open: vanaf 19.30 uur. Aanvang: 20:00 uur.  Einde: 21:00 uur.

We hopen dat je erbij kunt zijn en kijken uit naar je komst! Namens alle medewerkers en theatermakers van Theaterwerkplaats Novalis.

Theaterwerkplaats Novalis  |  Industieweg 9c  |  5262GJ Vught  |  E-mail: info@stichtingnovalis.nl www.theaterwerkplaatsnovalis.nl

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *