Slider1
slider2

Het dak gaat eraf... letterlijk!

HELVOIRT – 15 juni 2023. Bij kindercentrum MiniMAXI zijn de voorbereidingen in volle gang. De bouwhelmen zijn gepoetst en de oranje hesjes liggen klaar.

Alle kleine toezichthouders zijn klaar voor de grote verbouwing! Deze gaat maandag 19 juni van start.

Het dak gaat eraf, letterlijk.
Het pand aan de kastanjelaan 8 heeft al een hele geschiedenis, voor vele Helvoirtenaren is het nog bekend als Drogisterij Roelofs. Ik, Joyce, kwam hier vroeger als kind ook al winkelen. Ik zie de winkel nog voor me, al is er inmiddels veel veranderd. Na de sluiting van de drogisterij heeft het een tijdje andere bestemmingen gehad en sinds 2015 is kindercentrum MiniMAXI er gevestigd. Na jaren huren kwam in 2021 de mogelijkheid om het pand te kopen.

Aan de binnenkant is er al veel verbouwd en ziet alles er piekfijn uit. Maar nu is de buitenkant aan de beurt. De afgelopen maanden zijn er al nieuwe kozijnen met dubbel glas geplaatst en zijn de boeiboorden van het platdak vervangen. En nu gaat het andere dak eraf, tijd voor nieuwe pannen, isolatie, nieuwe dakkapellen, dakramen, dakgoten, regenpijpen alles komt aan de beurt.

Daarna krijgt het pand nog een mooie schilderbeurt, zodat het er weer jaren tegen kan en alle kinderen nog lang genieten van deze fijne plek!

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *