Helvoirts Weekend begint op 5 mei, Bevrijdingsdag.
In ons dorp geen bevrijdingsfeest maar wel een helemaal Helvoirts feest: Helvoirts Weekend!

ZATERADAG 7 MEI

19.00 tot 01:00 uur: In de Maxi Cozy treden verschillende grote artiesten op van deze tijd. Niemand minder dan Mr. Polska ( bekend van de hits; Vlammen, Hausa wausa en Niemand ) en de band De Bijtels (Baby Blue is ziek), meer hierover KLIK HIER Verder zal heel de avond worden gehost door het super energieke duo Dansado & de Feestneger.

De Bijtels 2
In de Cozy staat een band die we zeker vaker hebben gezien op Helvoirts Weekend. Namelijk de WC Experience. Met hits als Solex en Maagikhierrooke weet iedereen gelijk dat het los gaat. Samen met hun komt DJ Voesenek. DJ Voesenek is al jaren een kind aan huis op de Zwarte Cross.
In de Mini Cozy is het thema deze avond; WE HAVE SURVIVED. Dit programma wordt verzorgd door Survived Events. Hier vind je o.a. Aztech, Xardio, TWSTD, Hypnose, The Rivals en Dave Delgado.
Tickets voor deze dag kosten €17,50 in de voorverkoop.

Zondag 8 mei: FAMILY FUNDAY

11921769_729496730489621_4696023487719539740_n

11.00 tot 16.30 uur: Family Funday, een dagje voor het hele gezin. Voor de 16-plussers is er voor het 3e jaar een beachvolleybal toernooi. Ook dit jaar zaten we weer in no time vol wat betreft de inschrijvingen. We zijn erg blij met zoveel sportievelingen uit Helvoirt en omstreken. Daarna komt er een dj bij ons langs om de feestsfeer nog even vast te houden.
Voor de kinderen is er ook van alles te doen, zowel in de tent als op het buiten terrein. Van een stormbaan, tot springkussen en van knutselen tot schminken. Op deze dag betalen alleen de kinderen €5,- entree, kinderen van 0 t/m 2 jaar betalen €2,-. Ze krijgen dan een bandje om en daarmee kunnen ze wat lekkers en drinken halen!” Een groots opgezette kindermiddag met talrijke activiteiten voor verschillende leeftijden.

De voorverkoop kaarten zijn te verkrijgen via de voorverkoopadressen: Electrotechniek van Hattum, Brasserie De Bolle Keizer, Cafetaria van de Ven (Haaren) en via www.helvoirtsweekend.nl

Met dank aan ’t Pomphuiske
Bron: Pomphuiske/Helvoirts Weekend/HelvoirtNet
LOGO ZWARTWIT groot
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *