Slider

Hartenwens optreden in De Leyenhof Helvoirt

Mw. Ria van Haaren verrast met intiem optreden dankzij Stichting Vier het Leven en de VriendenLoterij

HELVOIRT – 25 juni 2020.Een grote verrassing van Stichting Vier het Leven en de VriendenLoterij voor mevrouw Ria van Haaren uit Helvoirt. 

 Stichting Vier het Leven deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. En daarmee ging de hartenwens van mevrouw Margriet van Woerkom in vervulling. Als vervolg op de Ali B Vrienden Tour op Koningsdag werden Hartenwensen aangevraagd, welke Stichting Vier het Leven is gaan organiseren. En zo werd Ria door haar vriendin Margriet verrast met een intiem optreden van ‘Pluk je Lach’, zang, theater & entertainment.  

Margriet van Woerkom (71 jaar) hoefde niet lang na te denken toen ze de oproep voorbij zag komen van de Hartenwensen van Vier het Leven. Ze diende haar hartenwens in voor haar vriendin Ria van Haaren (70 jaar).

Tanja van Sambeek, regio coördinator Brabant bij Stichting Vier het Leven: “Zo mooi om de verhalen te horen van de 2 vriendinnen. Margriet van Woerkom wilde heel graag een serenade voor haar vriendin, omdat ze altijd voor haar klaarstaat, ondanks haar eigen problemen. Waarop Ria van Haaren reageerde: “maar dat is andersom ook het geval!” Echte vriendschap dus.” 
Ook Leonie Wintjes en Mirriam Roodbeen, artiesten van ‘Pluk je Lach’: “we hebben genoten van dit optreden, de 2 vriendinnen vooraan met familie, maar ook bewoners van het wooncomplex en ouderen van de zorgafdelingen hebben genoten. Het was prachtig weer, dus iedereen zat heerlijk buiten in de tuin. Dit willen we vaker doen.”

Ria van Haaren is vooral blij verrast als ‘Pluk je Lach’ speciaal voor haar het lied van ‘De Clown’ zingen van Ben Cramer. Het optreden wordt afgesloten met het overhandigen van ‘een stekkie van de fuchsia’, waarbij de dames van ‘Pluk je Lach’ wel aangeven dat de volgende keer alle balkons mooie fuchsia’s moeten hebben.

Het optreden in de tuin van complex De Leyenhof in Helvoirt was een groot succes en een mooie Hartenwens die in vervulling is gegaan.

 Ali B Vrienden Tour

Het optreden van ‘Pluk je Lach’ was een vervolg op de Ali B Vrienden Tour. Op Koningsdag 2020 organiseerde Ali B en zijn vrienden zoals Karin Bloemen, Wolter Kroes, Gerard Joling samen met Vier het Leven optredens voor bewoners van negen woonzorgcentra door heel Nederland.

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen 

Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds 

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Riet , 25 juni 2020 @ 13:36

    Weer terug bij de rechtmatige eigenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *