Slider1
slider2

Hallelujah…! Messiah van G.F. Händel in Vught

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 16 juni 2023. Op zaterdag 8 juli a.s. voert Projectkoor Brabant de Messiah van G.F. Händel uit in de Lambertuskerk in Vught.

Händel componeerde zijn Messiah in 1741, de première was op 13 april 1742 in Dublin. In de Messiah staan de geboorte, het lijdensverhaal en de wederopstanding van Jezus als Messias centraal.

U kunt genieten van dit prachtige werk, met onder meer het welbekende Hallelujah, op zaterdag 8 juli a.s. in de sfeervolle Lambertuskerk in Vught. De uitvoering vangt aan om 20.00 uur (kerk open om 19.30 uur). Kaarten kosten € 27,50 en zijn verkrijgbaar via www.projectkoorbrabant.nl.

Projectkoor Brabant is in 2012 op initiatief van enkele zangers samen met en rond dirigent Lex Wiersma opgericht en bestaat uit een groep enthousiaste en zeer gemotiveerde zangers en zangeressen die in korte tijd een werk instudeert en kwalitatief hoogwaardige uitvoeringen geeft. Het koor zingt de Grote Klassieke Werken voornamelijk vanuit de operatraditie. Dat levert dramatisch en klanktechnisch interessante uitvoeringen op, gebaseerd op de Bel Canto-traditie en een levendige beleving van de muziek. Voor een overzicht van onze eerdere uitvoeringen zie www.projectkoorbrabant.nl.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *