Slider1
slider2

Gratis voorstelling Matzer over dementie in HelvoirThuis

Positief verhaal over dementie in theater

HELVOIRT – 2 augustus 2022. Met ‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’ brengt Matzer Theaterproducties een hoopvolle voorstelling over dementie, gratis te bezoeken op zaterdag 10 september om 19:30 uur in het HelvoirThuis.

Een moeder raakt haar kompas kwijt. En haar streken. Haar kind gaat op zoek naar de gebruiksaanwijzing. In de mist, in de hilariteit, in het verdriet en soms ook in de wanhoop. Ergens in een tijdmachine vinden ze elkaar en komen ze dichter bij elkaar dan ooit.

Door de toegenomen welvaart leven we langer en blijven we ook langer gezond. Geweldig natuurlijk, maar dat ouder worden brengt ook een aantal uitdagingen met zich mee. Zoals bijvoorbeeld dementie: volksziekte nummer één. Met deze voorstelling wil theatermaker Madeleine Matzer het onderwerp dementie beter bespreekbaar en zichtbaar maken. Deze indrukwekkende theatervoorstelling wordt gespeeld door Juul Vrijdag en muzikaal ondersteund door Helge Slikker.

Gratis, wel reserveren
Toegang voor deze bijzondere avond van GeheugenCafé Vught, Helvoirt, Cromvoirt is gratis, dankzij bijdragen van de gemeente Vught, Stichting Vughterstede, Alzheimer Nederland/Afdeling Regio ‘s-Hertogenbosch-Bommelerwaard en Zorgstichting ’t Heem. Reserveer wel even een ticket via huis73.op-shop.nl, er zijn slecht 200 zitplaatsen beschikbaar.

Theatervoorstelling | Zaterdag 10 september | 19.30 uur | HelvoirThuis | Aanmelden: huis73.op-shop.nl

Download onze gratis app

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.