Slider1
slider2

GGD HvB webinarkalender mei

HELVOIRT – 24 april 2023 Hierbij de webinarkalender voor de maand mei

Mediawijsheid: alles wat je als ouder wilt weten – 22 mei om 19:30 uur

Kinderen zitten uren per dag op hun mobiel, tablet of laptop. Voor contact en plezier, maar ook voor school. Opvoeden met media is niet makkelijk! Ouders zijn zelf niet opgegroeid met mobieltjes en sociale media. Ze worstelen vaak met allerlei vragen. Wat doen die kinderen toch online? En hoe lang is gezond? Hoe maak ik goede afspraken over schermtijd? Hoe zorg ik dat ze niet online gaan pesten? Hoe voorkom je online shaming? En misschien wel de moeilijkste: wanneer geef ik mijn kind een smartphone en onder welke voorwaarden? Laat je tijdens dit webinar door Bureau Jeugd en Media inspireren en informeren.

Doelgroep: ouders van basisschoolleerlingen

Aanmelden : KLIK HIER

Flyer – webinar Mediawijsheid

Verhoog je weerstand: een webinarreeks – Aflevering 3: Slaap en ontspanning – 12 mei van 11.00-12.00 uur

In de webinarreeks ‘verhoog je eigen weerstand’ nemen we je stap voor stap mee hoe je een hogere weerstand kunt bereiken. Iedere aflevering gaat specifiek in op één onderwerp om je te helpen met kleine veranderingen om een mooi resultaat te bereiken. Aflevering 1 en 2 zijn inmiddels geweest. Deze maand staat aflevering 3 op de planning. Je kunt je hier nog voor inschrijven.

In dit webinar vertelt slaapexpert Paul van Haaren hoe goed slapen en voldoende ontspanning bijdragen aan een hoge weerstand.

𝗟𝗲𝘁 𝗼𝗽: Dit webinar is een herhaling en niet live. Wel kun je live vragen stellen aan onze medewerkers via de chat.

Doelgroep: volwassenen (met name volwassenen vanaf de leeftijd van 55 jaar)

Aanmelden KLIK HIER

webinar verhoog je weerstand

Cursussen en bijeenkomsten voor doelgroepen in verschillende gemeenten

In de verschillende gemeenten, binnen onze GGD regio Hart voor Brabant, worden er cursussen en bijeenkomsten georganiseerd voor mensen die in die gemeenten wonen of werken. Op www.ggdhvb.nl/cursussen staat ook het aanbod dat (alleen) voor bepaalde doelgroepen in bepaalde gemeenten wordt georganiseerd.webinar verhoog je weerstand

En wist je dat onze webinars die in het verleden zijn geweest, ook gratis terug te kijken zijn op onze website? Je vindt het overzicht KLIK HIER.

Vragen, tips of verzoeken? Mail naar webinars@ggdhvb.nl.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *