Slider

Gezocht helpende handen van kinderen uit het dorp!

In eendepas door het dorp

HELVOIRT – 4 juni 2020. Wij zijn op zoek naar kinderen die het leuk vinden om met stoepkrijt en een eenden sjabloon een leuke mooie, spannende route uit te zetten naar en plek die iedereen MOET zien!

Weet jij een leuke plek in het dorp? Haal dan je sjabloon set op bij ons en teken je route. Het is de bedoeling dat andere mensen uitgedaagd worden om jouw route te gaan lopen. Hoe leuk is dat!

Ben je klaar geef dan je sjabloon aan een vriend of vriendin zodat die ook een leuke route uit kan zetten. Wij komen zeker een keertje langs om jou route te lopen en foto’s te maken.

Heb je interesse neem dan contact op met Lieneke of Annemarie van ContourdeTwern. 06-83298554 of 06-83199329 wij brengen het coronaproef bij je thuis!

Met vriendelijke groet, Annemarie Kleian  mantelzorg ondersteuning/ vrijwilligers punt Gemeente Haaren annemariekleian@contourdetwern.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *