Slider1
slider2

Gezellig naar de film tijdens de lockdown bij Club Acapella!

Gezellig een dagje naar de film tijdens de lockdown? Dat kan zaterdag 15 januari in Club Acapella in Helvoirt!

 

HELVOIRT – 14 januari 2022. Een ontspannen middagje uit. Dat is waar iedereen zo naar verlangt in deze lockdown. Daarom opent Club Acapelle, de servicebioscoop van De Guldenberg zaterdag 15 januari eenmalig haar deuren. Op vertoon van je coronapas en met een mondkapje ben je van harte welkom. Vanaf 10:00 uur zie je achtereenvolgens: Encanto, Alles Op Tafel en The Matrix op het grote doek. 

 

All-inclusive arrangement

Onze servicebioscoop zou geen servicebioscoop zijn als er niet wat lekkers te eten en drinken is voor onze gasten. Zowel onze frietkar buiten, als onze keuken is deze zaterdag open. Zodoende kun jij genieten van ons all-inclusive concept met onbeperkt drinken voor € 19,90. De kinderfilm kost € 10,- met onbeperkt ranja en een drankje voor de volwassene.

 

Kom jij naar de film? 

Ons filmprogramma ziet er zaterdag als volgt uit. Om 10:00 uur begint de bioscoop dag met de nieuwste Walt Disney film. Jij kunt mee op magisch Disney-avontuur met Mirabel in de film Encanto. Vervolgens zie je om 12:30 uur de film Alles op tafel over een groep vrienden die elkaar tijdens een etentje pas écht leren kennen dankzij de binnenkomende berichten op hun mobiele telefoons. Je kunt je dag afsluiten met de nieuwste Matrix-film. Deze draaien we tweemaal, om 15:00 en om 18:00 uur!

 

Het kopen van een ticket voor de film kan via onze website: www.guldenberg.nl/clubacapella

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *