Slider1
slider2

Geniet en beleef tijdens de vakantie bij Club Acapella.

HELVOIRT – 20 oktober 2021. Nog niks te doen in de vakantie? Met dit herfstachtige weer is een bezoekje aan de bioscoop het leukste uitje.

Kom daarom naar Club Acapella en geniet de hele vakantie van ‘must see’ films voor jong en oud. De hele week ben je ’s ochtends aan het juiste adres voor de kinderbioscoop en in de namiddag voor de all-inclusive bioscoop.

Kinderbioscoop
Tijdens de kinderbioscoop draaien de films Berend Botje (MA T/M VR om 10:30) en De Club van Sinterklaas (MA T/M VR om 12:45). Naast deze films krijgen kinderen ook nog eens onbeperkt ranja en een busje pringles. Ouders zijn natuurlijk van harte welkom en krijgen ook nog eens een consumptiemunt en nootjes. Ga jij mee op avontuur naar het verborgen eiland of help je Pietje Fernando het sinterklaas feest te redden?

Ga mee op avontuur met Berend Botje! Als de stad in de ban raakt van een uitzonderlijk vogelei, is Berend ervan overtuigd dat het om een Knoetel Ei gaat, dat alleen uitkomt op een verborgen eiland. Ze besluit de gewaagde tocht naar het eiland zelf te maken. Want voor Berend is niets onmogelijk!

Kijk hoe Pietje Fernando er alles aan doet om het sinterklaas feest te redden! Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de boot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd? Een klein ramp dreigt, want zonder sleutel zal Sinterklaas geen kadootjes kunnen brengen bij alle kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen.

Filmweek voor de hele familie
Naast de kinderfilms draaien we de hele vakantie ook de beste films voor de hele familie. Plof neer in de Chesterfield banken en geniet van onbeperkt drinken met de films No Time To Die en Liefde Zonder Grenzen. Kies jij voor de spanning van James Bond of ga je voor de nieuwste Nederlandse Romcom?

In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

Liefde Zonder Grenzen is een verfrissende romantische komedie die de liefde viert voor iedereen. De liefdeslevens van de zussen Eva (Yolanthe Cabau) en Lieke, broer Maarten (Jim Bakkum) en vader Ferry zijn totaal verschillend van elkaar en verlopen allesbehalve standaard. Zal de liefde ondanks alle vooroordelen uiteindelijk toch overwinnen?

Tickets reserveren
Het bekijken van de tijden en het reserveren van de tickets doe je eenvoudig via de website: www.guldenberg.nl/bioscoop
Club Acapella is voor vele doeleinden beschikbaar. Wil je ter plaatse een kijkje komen nemen en de mogelijkheden eens bespreken? Neem dan contact op via: 0411-642424.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *