Slider

VASTENACTIE: Geen vastenzakjes huis-aan-huis

HELVOIRT – 24 maart 2020. In het Pomphuiske van maart op bladzijde 45 staat informatie over de Vastenactie-campagne 2020; deze heeft als thema “Werken aan je toekomst”! Met de fondsen die Vastenactie ontvangt, steunt ze jongeren in ontwikkelingslanden met hun vervolgonderwijs.

Zoals vermeld in het Pomphuiske-artikel is er vanaf dit jaar geen Bliksemactie meer, maar zouden wel de vastenzakjes mét informatie huis-aan-huis worden bezorgd. Verschillende vrijwilligers hadden toegezegd hieraan mee te werken.

In deze onzekere tijden waarbij er dringend wordt gevraagd om afstand te houden van elkaar, hebben we gemeend om toch niet de vastenzakjes huis-aan-huis te bezorgen.

Maar u kunt natuurlijk uw bijdrage rechtstreeks overmaken op: NL21 INGB 000 000 5850 t.n.v. Vastenactie, Den Haag OF uw bijdrage in een envelopje doen waarop u VASTENACTIE schrijft. Dit envelopje kunt in de metalen, ‘gesloten’ brievenbus deponeren van het parochiecentrum (links van de oprit – er staat Parochiecentrum op).

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *