Slider1
slider2

Freerunning

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 15 november 2020. Zit jij boordevol energie? Spring jij graag overal op en overheen? Ben je bewegelijk en houd je wel van een uitdaging? Dan is Freerunnen echt iets voor jou.

Bij Freerunnen probeer je van A naar B te komen, waarbij je onderweg allerlei hindernissen passeert. Freerunnen wordt vaak buiten gedaan. Prins Hendrik biedt Freerunnen in de gymzaal aan, waarbij de kinderen onder leiding van deskundige begeleiding de juiste tips krijgen om zo leuk én veilig mogelijk de sport te beoefenen.

Lijkt het je leuk? Meld je dan nu aan voor een proefles op de vrijdag (17.00 of 18.00 uur). De lessen zijn voor jongens en meisjes van 6-9 jaar en vinden plaats in sporthal Elzenburg.

Om jezelf aan te melden ga je naar Vught Beweegt (www.vughtbeweegt.nl) en zoek op “Freerunning”. Voor de rechtstreekse link, klik hier.

Deelname aan de proefles is uiteraard gratis!

Voor vragen kun je mailen naar gyminfo@ph.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *