Slider1
slider2

Extra veel kinderfilms in Club Acapella

HELVOIRT – 20 juli 2021. De grote vakantie is begonnen, dus wij programmeren extra veel kinderfilms. Naar de film gaan in Club Acapella is dubbel pret, want naast een hele leuke film krijg je onbeperkt ranja en lekkere chips of popcorn.

De oer-hollandse film “De Kameleon aan de ketting” is net zo spannend als de boeken. Dit keer krijgt de tweeling het wel erg zwaar als van rijkswegen wordt besloten dat de Kameleon “aan de ketting” moet. Immers, die prachtige en supersnelle boot van de broers draait op diesel en dat is verboden. Op hetzelfde moment worden er bij een Zorgboerderij in de buurt van het dorp Lenten een groot aantal dode dieren aangetroffen; en een jongen met een verstandelijke beperking Nando die beweert dat hij de dader is. Daar geloven Hielke en Sietse helemaal niets van…

In De Boss Baby: Familiezaken, het vervolg op de succesvolle familiefilm van DreamWorks Animation, zijn de Templeton broers, Tim (Buddy Vedder) en zijn kleine broertje, Boss Baby Ted (Guido Weijers), volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Maar een nieuwe Boss Baby met een vooruitstrevende en positieve aanpak staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen.

DreamWorks Animation nodigt je daarnaast uit op een nieuw avontuur terug in de tijd met De Croods 2: Een nieuw begin. De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd: niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet. In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een idyllisch, door muren omringd paradijs.

En op dinsdag draaien we eind van de middag Fast & Furious 9. Vanaf 12 jaar kun je komen genieten van dit heerlijjke spektakelstuk. En bestel er gelijjk die heerlijke Danny’s Burger bij en het kan niet meer stuk.

Ook draaien we nog steeds de Slag om de Schelde. Dit Nederlandse spektakelstuk laat de slag zien op het Zeeuwse Walcheren waar tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar vechten. De wegen van een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een verdwaalde Engelse gliderpiloot en een tegen wil en dank in het verzet betrokken Zeeuws meisje kruisen elkaar. Ze worden geconfronteerd met cruciale keuzes die gaan over hun eigen en andermans vrijheid.

Op zondagochtend (ontbijtbioscoop), maandag en dinsdag draaien we Tina. Dit is een inspirerende documentaire over een van de grootste iconen van de moderne muziekindustrie. Met nooit eerder vertoonde beelden, audiotapes en persoonlijke foto’s uit het leven van Tina Turner. Kijk hier ontspannen naar nadat je zondagochtend eerst een heerlijk ontbijt hebt gegeten in het hotel.

Het volledige programma is hier te vinden: https://www.guldenberg.nl/clubacapella

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *