Slider1
slider2

Er valt genoeg te lachen in Helvoirt!

HELVOIRT – 24 november 2022. Door het sombere weer heb je wellicht een winterdip, maar bij Club Acapella hebben ze nu de perfecte remedie!

Vanaf donderdag ben je daar namelijk aan het juiste adres om je lachspieren te trainen met de nieuwe komedie The Estate.

Deze lachwekkende komedie gaat op donderdag 24 november in première bij Club Acapella. Natuurlijk geniet je ook weer in luxe van de film. Zak lekker onderuit in een van de Chesterfields en bestel een heerlijke borrelplank. Dan weet je zeker dat je naast het vele lachen ook heerlijk tot rust komt.

Als de zussen Macey en Savannah horen dat hun welgestelde tante niet lang meer te leven heeft, besluiten ze haar op te zoeken om de familiebanden eens goed aan te halen. Er is immers een enorme erfenis te verdelen. Eenmaal daar blijkt de oude dame echter niet makkelijk te behagen. Wanneer plots nog twee hebzuchtige familieleden op de stoep staan, volgt er een dolkomische strijd om tantes lievelingsnicht of neef te worden voordat die haar laatste adem uitblaast.

Naast deze nieuwe komedie draaien er nog andere films voor jong en oud. Voor kinderen hebben ze De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok. En voor volwassenen hebben ze ook nog eens de nieuwste Nederlandse romcom, Casa Coco. Er valt dus genoeg te beleven in de bioscoop van Helvoirt!

Tickets kopen voor de film kan op hun website. www.guldenberg.nl/bioscoop

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *