Slider1
slider2

Enveloppenactie KenderKarnaval 2022

Beste Keiespellers en Keiespellerinnen van Helvoirt,

HELVOIRT – 10 januari 2022. Ieder jaar komt traditiegetrouw onze jeugdprinsengroep bij u langs om een envelop met een sticker van KenderKarnaval in de brievenbus te stoppen.

Zonder enige vooraankondiging is deze actie ieder jaar een vanzelfsprekendheid. Elk jaar met carnaval kunnen we met het geld dat we van u krijgen een prachtig programma organiseren voor de kinderen van Helvoirt, voor en tijdens de carnavalsdagen!

Onze nieuwe prinsengroep bestaande uit 32 enthousiaste kinderen van groep 8 hebben er ook dit jaar weer zin in. Hoewel het nog onzeker is wat er wel en niet kan, het is hun laatste jaar op de basisschool en zij weten dat ze dan deel uit mogen maken van de prinsengroep 2022. Daar kijken ze al jaren naar uit!

Juist nu in deze rare, onvoorspelbare en onzekere tijden op weg naar carnaval 2022 wil de commissie KenderKarnaval de kinderen van Helvoirt toch iets kunnen bieden. We zijn daarom aan het kijken welke mogelijkheden er zijn om verantwoord en Coronaproof een programma tot stand te kunnen brengen.

Daarnaast vinden we het belangrijk om onze prinsengroep in het zonnetje te kunnen zetten en ze een afscheid te kunnen bieden dat ze verdienen.

Daarom vragen wij u om KenderKarnaval ook dit jaar te steunen met een  

‘gulle gift’.

Hiermee helpt u ons om de kosten te dekken en te kunnen blijven investeren in leuke activiteiten voor de kinderen met carnaval en alles wat daarbij komt kijken.

De jeugdraad stopt tussen 17 en 24 januari een envelop in uw brievenbus en komt deze weer in dezelfde periode, hopelijk goed gevuld, ophalen.

NB.: Bij het afhalen van de envelop zullen zij aanbellen maar op afstand blijven. Houd u daarbij a.u.b. rekening met de 1,5 meter afstand tijdens de overhandiging van de envelop.

WE REKENEN GRAAG OP U.

Allllaaaaffff !!!!!

Commissie KenderKarnaval

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *