Slider1
slider2

Duurzame markt in Vught

Wat is Festival Futura?
Festival Futura is in de eerste plaats een gezellige markt met een duurzame touch. Je vindt er vermaak & inspiratie! De Speeldoos in Vught wordt 30 oktober omgetoverd tot een duurzame markt. Artiesten, duurzame ondernemers en organisaties uit de regio bieden een doorlopend, energiebesparend programma. Onze modellen laten met de tweedehands
modeshow zien dat je er ook voor weinig geld leuk kunt uitzien. Bezoekers worden vermaakt en verrast in de foyer en in de theaterzaal. Dit alles in het thema DUURZAAM.

Waarom dit festival?
We weten allemaal dat de energieprijzen zijn gestegen, dat gas niet vanzelfsprekend is en dat we duurzamer moeten gaan leven.
Maar hoe doe je dat? Lokale en regionale duurzame bedrijven en organisaties laten zien wat je er zelf, thuis, makkelijk aan kunt doen.
Zo wordt ‘duurzaam leven’ geen moeilijke opgave, maar krijg je handvatten hoe je je manier van leven kunt aanpassen. Daarmee kun je ‘groen gaan verdienen’: je verdient er letterlijk euro’s mee. En niet alleen jij, maar ook je leefomgeving vaart er wel bij.

Eerdere edities
Na eerdere succesvolle edities in Haaren en Oisterwijk, strijkt Festival Futura nu neer in Vught. VETVught tekent dit keer samen met HOT en de gemeente Vught, voor de organisatie.

Dus: NOTEER ALVAST IN JE AGENDA: zondag 30 oktober Festival Futura Vught
Doe mee en kijk hoe jij duurzaam kan wonen en leven!

Meer weten? Neem contact op met het programmateam Festival Futura, Sjoerd Janssens VETVught, 06 49 41 31 33, leden@vet-vught.nl.

De Speeldoos, Vliertstraat 6, Vught / van 11.00 -16.00 uur / voor alle inwoners van gemeente Vught en omgeving.

 

Download onze gratis app

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.